Samarbeidspartnere


Microbus_logo_png

Digitale skilter & storbildeskjermer.  Microbus har jobbet i bransjen siden 1983 og kan med sin lange erfaring tilby den beste kunnskap og service. 

Microbus leverer høykvalitets elektroniske displayer til markedets beste priser, med kort leveringstid og god service der kunden alltid står i sentrum.

 

CBK importerer og distribuerer AV-produkter, nettverksutstyr, kabler, komponenter og tilhørende utstyr til norske forhandlere. I CBK har vi alltid satt kundenes behov først. Dette har vært grunnlaget for vår vekst og utvikling gjennom hele 2000-tallet. Skritt for skritt har vi utviklet virksomheten og gitt våre kunder stadig mer verdifulle løsninger.

 

Caverion

Kvalitet for oss i Caverion er «Å holde hva vi lover». Dette gjelder både kunder, ansatte og eiere.For å kunne leve opp til en slik kvalitetskultur brukes det betydelige ressurser på å forbedre systemer, verktøy, kompetanse og holdninger.Videreutvikling av våre arbeidsprosesser ved hjelp av Lean teknikker og moderne e-verktøy står sentralt.

Caverion bistår Coba-it AS med montering/ service i hele Norge.

 

Logo

Nemo-Q A/S leverer, installerer og foretar service på køsystemer.Nemo-Q produkter har vært representert i Norge i over 30 år og Nemo-Q A/S er i dag importør og distributør i Norge.  Nemo-Q har eget serviceverksted, delelager og erfarne servicemedarbeidere i tilegg til salg og administrasjon.

For å ivareta gamle og nye kunder på en best mulig måte har Nemo-Q erfarne forhandlere med egen salg og serviceavdeling som dekker alle kunder i alle fylker i hele landet.